Cases og referencer

Udvalgte cases og referencer

Store eller små arrangementer. Forskellige typer møder. Der findes altid en løsning.

Vi har udvalgt nogle eksempler på præsentationsløsninger, hvor udtrykket er forskelligt afhængig af, hvem der er afsender, hvor det foregår, og hvad der er budskabet.

De udvalgte cases er  kun et lille udpluk af de mange forskellige arrangementer,  vi designer og producerer. Vi kunne have valgt andre, og måske synes du, at vi mangler et eksempel på et møde, der ligner dit.

Få inspiration til dit arrangement

Kontakt os endelig. Vi vil gerne inspirere med andre cases og give et uforpligtende bud på dit arrangement.

Case Realdania: Branding på valgmøder

Realdania debatmøder med fokus på branding
Realdania satser på livskvalitet i det byggede miljø og bruger deres valgmøder til at brande foreningen

Når Realdania holder valgmøder, vælger de at gøre mødestedet til deres helt eget. Fra medlemmerne ankommer til de forlader stedet igen, møder de tydelig profilering af foreningen, så ingen er i tvivl om, hvem der afholder mødet.

Get Visual står for design og produktion. Alt bliver bygget op på stedet og pillet forsvarligt ned igen, så det kan genbruges ved næste møde. AV-løsningen følger samme profil – lige fra præsentation til pauseskærm.

For Realdania handler det om at vise samme høje kvalitet i deres møder som i det byggeri, de støtter og udvikler rundt i landet. Foreningens medlemmer er Danmarks boligejere, og de har indflydelse på, hvad Realdania støtter gennem deres valg af medlemmer til foreningens repræsentantskab.

Case EWC: Tolkning – 11 sprog ingen hindring

Tolkning Visit Carlsberg
Teknologi mødte historie i Carlsbergs smukke museum, der lagde øre til engelsk, dansk, finsk, fransk, tysk, græsk, italiensk, litauisk, polsk, russisk og serbisk

Når European Works Council holder møder, er der repræsentanter fra det meste af Europa, og mødet bliver holdt på engelsk. Set med danske øjne er det næppe en udfordring, men med 27 deltagere fra 16 forskellige nationer som fx Finland, Serbien og Italien, så kan engelsk pludselig blive en udfordring.

Med 20 tolke og det rigtige tekniske setup, lykkedes det at få alle til at tale sammen.

Case Novozymes: Kvartalsmeddelelse – live streaming og on demand video

Novozymes har valgt at lade Get Visual live streame deres offentliggørelse af kvartalsregnskabet. Den er efterfølgende gjort tilgængelig på deres hjemmeside, så alle kan se eller gense mødet.